Matrícula ESO 2020-21

Els alumnes preinscrits a 1r d’ESO, que han estat d’admesos a la llista publicada el dia 7 de juliol,  per tal de confirmar la matrícula,  han de presentar per correu electrònic (preinscripcio_matricula@institutjosefinacastellvi.cat), entre els dies 13 i 17 de juliol,  la documentació següent:

  • el carnet de vacunacions
  • una foto mida carnet sobre fons blanc
  • resguard de l’ingrés al banc de la quota de material de 40 €. El pagament cal fer-lo mitjançant el codi de barres i indicant el nom i cognom de l’alumne/a i el curs al qual es matrícula.

A finals de juliol, a través de la nova plataforma que implementarem al centre, es signaran els documents referents a les autoritzacions sobre sortides, imatge, carta de compromís…

A mida que ens arribin les confirmacions de matrícula us farem arribar al correu electrònic el formulari per fer la tria de matèries optatives.

 

Els alumnes preinscrits a 2n, 3r o 4t d’ESO que han sortit a la llista d’admesos del dia 7 de juliol, hauran de formalitzar també la matrícula del 13 al 17 de juliol. Per fer-ho, cal enviar les notes finals, per correu electrònic a l’adreça electrònica següent: preinscripcio_matricula@institutjosefinacastellvi.cat

A mida que ens arribin les confirmacions de matrícula us farem arribar, al correu electrònic, el formulari per fer la tria de matèries optatives.

Us recordem que els alumnes que ja estan matriculats al centre aquest curs 2019-2020 no han de fer cap d’aquests tràmits.

En aquesta web anirem publicant tota la informació de l’inici del curs (llista de llibres, data d’inici de les classes, etc.).

El dia 21 de juliol està prevista una videoconferència amb les famílies dels alumnes nous matriculats, per tal d’informar-vos del projecte educatiu i de les novetats de cara al curs vinent.

Us enviarem l’enllaç  sobre el 17 o 18 de juliol.

Informació Personalitzada INFO
Per a una informació més personalitzada poseu-vos en contacte amb la direcció del centre.
E-MAIL