Matrícula Batxillerat 2020-21

Els alumnes de Batxillerat que han estat d’admesos a la llista publicada el dia 7 de juliol,  per tal de confirmar la matrícula,  han de presentar per correu electrònic (preinscripcio_matricula@institutjosefinacastellvi.cat), entre els dies 8  i 14 de juliol la documentació següent:

  • una foto mida carnet sobre fons blanc
  • resguard del títol de l’ESO
  • còpia de les notes obtingudes a l’ESO
  • resguard de l’ingrés al banc de la quota de material de 40 €. El pagament cal fer-lo mitjançant el codi de barres i indicant el nom i cognom de l’alumne/a i el curs al qual es matrícula.

A finals de juliol, a través de la nova plataforma, es signaran els documents referents a les autoritzacions sobre sortides, imatge, carta de compromís…

Us recordem que els alumnes que ja estan matriculats al centre aquest curs 2019-2020 no han de fer cap d’aquests tràmits.

En aquesta web anirem publicant tota la informació de l’inici del curs (llista de llibres, data d’inici de les classes, etc.).

El dia 22 de juliol està prevista una videoconferència amb les famílies dels alumnes nous matriculats, per tal d’informar-vos del projecte educatiu i de les novetats de cara al curs vinent.

Us enviarem l’enllaç  sobre el 17 o 18 de juliol.

 

A mida que ens arribin les confirmacions de matrícula us farem arribar, al correu electrònic, el formulari per fer la tria de matèries optatives.

Informació Personalitzada INFO
Per a una informació més personalitzada poseu-vos en contacte amb la direcció del centre.
E-MAIL